You are here: Home / Schedule

Schedule

The Probabilistic Workshop will take place on Friday 10th April 2015. This will consist of invited talks and scientific discussions.
StartFinishInvited Speaker/Scientific DiscussionPresentation Length
9:30 10:10 Kathleen Fisher 40 minutes
10:10 10:50 David Poole 40 minutes
10:50 11:00 Jan Willem van de Meent 10 minutes
11:00 11:30 COFFEE 30 minutes
11:30 12:00 Jeffrey Siskind 30 minutes
12:00 12:40 Luc De Raedt 40 minutes
12:40 12:50 Brooks Paige 10 minutes
12:50 13:00 Questions/Discussion 10 minutes
13:00 LUNCH
18:00 18:40 Hongseok Yang 40 minutes
18:40 19:20

Vikash Mansinghka 

40 minutes
19.20 19:30

Adam Scibio

10 minutes
19:30 19:40 James Lloyd 10 minutes
19:40 20:00 Questions/Discussion 20 minutes

 

.